Traducere

0764.684.916

Luni-Vineri 08.00 - 18.00

Top

Realizare Magazine Online rapid si ieftin

Web Design profesional

Realizare Magazine Online rapid si ieftin

Realizam magazine online la cele mai avantajoase preturi de pe piata si in timpul cel mai scurt. Magazinele online realizate de noi se ridica la pretul pe care alte firme de web design le percep pentru inchirierea lor lunara, chiar daca magazinele noastre online le depasesc pe cele ale concurentei in facilitatile pe care le oferim. Va oferim totodata tot suportul necesar administrarii lor oricand, fara a va mai percepe vreo taxa suplimentara pentru acest aspect. Panoul de administrare este cu o interfata prietenoasa si usor de administrat chiar si de cineva nefamiliarizat cu modul de lucru al unui magazin online.

De asemenea, produsele pe care le veti expune prin intermediul acestui magazin online, le vom putea realiza vizualizari 360, respectiv le realizam imagini cu vedere 360 care pot fi vizualizate de jur imprejur cu ajutorul butoanelor de control care permit rotirea produsului cat si marirea acestuia prin zoom, in locurile pe care le dorim vizualizate in detaliu.

ALLMEDIA CREATION | Web Design, Optimizare SEO si Vizualizari 360 located at Aleea Deleni nr.6, Sector 2 , Bucharest, RO . Reviewed by 158 customers rated: 4.9 / 5
Call Now Button