Traducere

0764.684.916

Luni-Vineri 08.00 - 18.00

Top

Realizare BLOG

Blogul este un jurnal online actualizat periodic cu articole, impresii, imagini sau videoclipuri cu o anumita tematica. Daca doriti un blog personal sau unul profesional pentru companie, ALLMEDIA CREATION va poate oferi solutii de blogging pe platformele CMS Joomla sau WordPress. Poate fi integrat intr-un site complex sau poate fi de sine statator. Putem concepe blogul de la crearea temei grafice sau putem porni de la una disponibila online si care v-a placut in mod deosebit.

WordPress este o platforma de publicare articole foarte puternica, preferata de mai mult de 80% din bloggeri din intreaga lume. Platforma vine cu functii si caracteristici create special pentru a usura munca de creare si publicare a articolelor pe internet, pentru a face bloggingul o activitate placuta si atractiva.

Joomla este o platforma CMS extrem de flexibila care permite crearea unor bloguri mai complexe, site-uri de prezentare cu blog atasat sau chiar a portalurilor in cadrul carora pot coexista sectiuni de stiri, bloguri si forumuri.

 Pentru oferta de pret personalizata nevoilor dvs. va rugam sa ne contactati. Incercati sa ne precizati cat mai multe detalii cu privire la proiectul dumneavoastra pentru ca noi sa intelegem cat mai bine cum va trebui sa arate site-ul web la final.

 

REALIZARE BLOG

ALLMEDIA CREATION | Web Design, Optimizare SEO si Vizualizari 360 located at Aleea Deleni nr.6, Sector 2 , Bucharest, RO . Reviewed by 158 customers rated: 4.9 / 5
Call Now Button