Traducere

0764.684.916

Luni-Vineri 08.00 - 18.00

Top

RESPONSIVE WEBDESIGN

O afacere de succes in mediul online prinde aripi o data cu lansarea unui site web cu un webdesign profesionist. Internetul a redefinit modul in care companiile interactioneaza cu partenerii si clientii, iar website-ul dvs. este poarta de acces catre aceste oportunitati pentru oamenii de afaceri.

Prezenta online a devenit indispensabila pentru orice companie care doreste sa castige in fata concurentei si care doreste sa isi consolideze o pozitie dominanta in sectorul de activitate. Prin site-ul web nu este necesar doar sa reflectati strategia dvs. in afaceri, ci si sa oferiti potentialilor clienti si parteneri metode de interactionare cu compania dvs.

Un website este imaginea companiei in mediul online, iar webdesign-ul arata profesionalismul si succesul companiei. Oamenii au tendinta de a judeca profesionalismul si succesul unei companii prin prisma efectului vizual creat la prima accesare a site-ului.

Este treaba noastra sa prezentam o imagine profesionista pentru afacerea ta, printr-un web-design special, care trebuie sa se vada impecabil pe orice fel de dispozitiv fiind conectati in permanenta la internet cu tableta sau telefonul si de a face un potential client sa petreaca mai mult de cateva secunde pe site-ul tau. Facem acest lucru prin creare de site-uri web cu un webdesign si o structura care se reconfigureaza automat in raport cu dispozitivul pe care ruleaza, scotand in evidenta partile importante ale unei pagini web, directionand vizitatorul catre continutul relevant si prezentand informatiile intr-un format usor de citit.

Servicii de webdesign si nu numai...

Oferim clientilor nostri pe langa serviciile de design web si grafic, dezvoltare web si optimizare SEO o serie de alte servicii conexe printre care se numara:

  • instalare si configurare WordPress, Joomla sau alt CMS la cerere;
  • realizare sau personalizare teme WordPress sau Joomla;
  • reparare buguri si erori la site-uri deja existente;
  • portare site-uri web pe platformele CMS WordPress sau Joomla;
  • integrare scripturi sau functii in site-uri web existente.
ALLMEDIA CREATION | Web Design, Optimizare SEO si Vizualizari 360 located at Aleea Deleni nr.6, Sector 2 , Bucharest, RO . Reviewed by 158 customers rated: 4.9 / 5
Call Now Button