Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r48312maga/allmediacreation.ro/new/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Imaginile SVG in Web-Design | ALLMEDIA CREATION | Web Design, Optimizare SEO si Vizualizari 360
    

Traducere

0764.684.916

Luni-Vineri 08.00 - 18.00

Top

Imaginile SVG in Web-Design

Optimizare SEO

Imaginile SVG in Web-Design

Imaginile vectoriale sau cum mai sunt ele cunoscute sub denumirea de SVG (In engleza: Scalable Vector Graphics) cu traducerea de “grafică vectorială proportionabilă” sunt acele imagini care folosesc limbajul XML ca baza a descrierii coordonatelor grafice utilizate.
Acest format de fisier nu pierde din calitatea detaliilor la nici o rezolutie, deoarece imaginea nu este formata din pixeli ci este redata prin intermediul calculelor matematice bazate pe vectori, astfel incat, oricat de mult marim imaginea, nu se pierde din calitatea acesteia, si deci este de preferat in web-design pentru realizarea website-urilor responsive, al caror imagini se ajusteaza automat in raport cu dimensiunea de afisare a browser-ului. De notat este ca, doar browser-ele moderne pot reda aceste imagini, iar cele mai vechi ca Internet Explorer 8 sau Android 2.3 nu recunosc aceste imagini.
Datorita acestor considerente, firmele serioase de web-design (deci implicit si noi! 🙂 ) folosesc aceste imagini in componenta site-urilor web dezvoltate de ei, fiind astfel un exemplu de profesionalism, mai ales ca aceste imagini pot fi animate in diverse moduri, asa dupa cum se pot observa toate imaginile animate la noi in website.

ALLMEDIA CREATION | Web Design, Optimizare SEO si Vizualizari 360 located at Aleea Deleni nr.6, Sector 2 , Bucharest, RO . Reviewed by 158 customers rated: 4.9 / 5
Call Now Button