Traducere

0764.684.916

Luni-Vineri 08.00 - 18.00

Top

Realizare Design Grafic

 

Un site web nu este complet fara un design grafic deosebit. Fie ca este vorba de un simplu logo, un banner publicitar sau de butoane si imagini grafice, noi va oferim cele mai avantajoase servicii de grafica.

 O campanie de promovare si publicitate online are nevoie de o imagine puternica si in mediul offline. De aceea va putem crea o imagine vizuala a companiei prin materiale publicitare, sigle, carti de vizita, template-uri pentru corespondenta, s.a.

Avem experienta in branding si acest lucru va poate ajuta pentru a va impune o anumita imagine in mediul de afaceri necesar pentru succesul unui business.

Solutiile noastre de design grafic includ:

  • Design identitate companie – include design logo, template corespondenta, carti de vizita, flyer sau brosura.
  • Design logo – crearea siglei companiei in format vectorial.
  • Design bannere web – rezolutii de la 125x125px pana la 600x120px.
  • Design pliante si flyere – Trifold, bifold, full bleeds, full color, s.a.
  • Design cataloage & brosuri – full graphic, graphica si text, format .pdf (portable document format).
  • Design carti de vizita – Bicolor (alb / negru) sau full color, fata/verso sau fata.
  • PACHETE PERSONALIZATE – Putem crea pachete personalizate in functie de cerintele dumneavoastra!

 Design grafic logo

Logo-ul (sigla) companiei este probabil unul din cele mai importante lucruri care trebuie plasate pe un site web. Acesta trebuie sa ofere cea mai buna impresie posibila combinand creativitatea si profesionalismul. Noi va putem crea sigle si logo-uri sau seturi de iconite (pictograme) pe care sa le folositi atat pe site cat si in mediul offline.

 Design grafic banner

O campanie de promovare online presupune si utilizarea unor bannere publicitare, fotografii sau animatii, care inserate pe site-uri partenere, sa va aduca mai multi vizitatori. Pentru a garanta succesul, un astfel de baner trebuie sa fie atractiv, simplu, si sa transmita o idee puternica.

 Identitate vizuala a companiei

Pentru impunerea brandului companiei aveti nevoie de o imagine vizuala puternica si profesionista. Aceasta imagine vizuala are ca punct central logo-ul sau sigla companiei, si se regaseste pe cartile de vizita, pe mapele de prezentare, pe calendare, brosuri sau fliere publicitare. Noi va oferim servicii de design si grafica, si va putem intermedia serviciile de printare / imprimare a materialelor diverse (hartie, carton, plastic, lemn, textile).

  

 

ALLMEDIA CREATION | Web Design, Optimizare SEO si Vizualizari 360 located at Aleea Deleni nr.6, Sector 2 , Bucharest, RO . Reviewed by 158 customers rated: 4.9 / 5
Call Now Button