Translation

RomânăEnglish

0764.684.916

Monday to Friday 08.00 - 18.00

Top

Website positioning in search engines

q

Website positioning in search engines

SEO optimization for better position in search engines

  • Daca doriti o cale economica de a obtine trafic constant si motivat catre website-ul dumneavoastra, atunci pozitionarea unui site in motoarele de cautare este o metoda excelenta de a atinge acest tel. SEM este o cale naturala de a obtine clienti motivati si hotarati sa cumpere produsele sau serviciile oferite de compania voastra. Mai mult de 95% dintre oamenii care fac cumparaturi online folosesc motoare de cautare. Cu toate acestea, a avea o clasare de top in motoarele de cautare nu este deajuns in sine pentru a aduce suficient trafic pe site-ul dumneavoastra. Veti mai avea nevoie, de asemenea, de o clasare de top in aceste rezultate. Pentru a intelege importanta pozitionarii in rezultate, ar trebui sa stiti cate ceva despre cum functioneaza aceste cautari.
  • Search engine positioning is achieved through relevance
  • Primul pas in determinarea pozitionarii unei pagini web este indexarea site-ului de catre motoarele de cautare. Acestea, precum Google, scaneaza internetul dupa informatii noi, calatorind de la link la link pentru a indexa textul de pe fiecare pagina noua. Cand un utilizator foloseste un cuvant-cheie la un motor de cautare, paginile indexate sunt apoi scanate rapid pentru a determina care din ele trebuie afisate. Google afiseaza rezultatele, cu pozitionarea paginii in functie de rang si de o estimare despre cat de relevanta este informatia din pagina pentru cel ce a cautat. Aceasta estimare este facuta folosind un algoritm in continua transformare, pentru a elimina paginile irelevante sau nefolositoare.
  • Positioning in search engines has a direct impact on traffic
  • Google si multe alte motoare de cautare afiseaza 10 rezultate pe pagina. Multi oameni nu vor cauta in mai mult de cateva pagini inainte de a renunta sau a-si rafina cautarea. De aceea, pozitionarea in motoarele de cautare este un aspect vital pentru tacticile de marketing pentru ca trebuie sa fiti prezent in primele 20 de rezultate pentru a avea o sansa realista de a atrage trafic semnificativ din motoarele de cautare. Cu cat mai inalta pozitia in motoarele de cautare, cu atat mai mult trafic veti atrage. 60% din toate cautarile isi gasesc site-ul care-l cauta in primele trei rezultate de pe prima pagina. Pentru a asigura cat mai mult trafic posibil, site-ul dumneavoastra trebuie sa se pozitioneze in aceste prime trei listari.
  • Pozitionarea in motoarele de cautare printr-un expert SEO
  • Getting a top rankings in search engines is a difficult task for most companies. The financial impact of obtaining a leading position rank is well known, making competition fierce for the top three in search engine listings. This is where the benefits of hiring a specialized company and an expert SEO company to help you. A strong company in the field of SEO has available years of experience with all methods available that can improve the exposure of your website in top positions in search engines quickly, efficiently and economically.,ro
ALLMEDIA CREATION | Web Design, Optimizare SEO si Vizualizari 360 located at Deleni Alley No. 6, Sector 2 , Bucharest, RO . Reviewed by 158 customers rated: 4.9 / 5