Translation

RomânăEnglish

0764.684.916

Monday to Friday 08.00 - 18.00

Top

De ce ALLMEDIA CREATION?

Pentru ca suntem convinsi ca diferenta intre succesul si esecul unui proiect este facuta de planificarea sa initiala. Pentru ca “inainte” inseamna mai mult pentru noi decat “dupa”. Pentru ca, din experienta noastra, lucrurile necontrolate nu functioneaza. La fel ca si in relatiile de business, inceperea dezvoltarii unui proiect este partea cea mai importanta, deoarece implica participarea tuturor departamentelor ce formeaza, in general, o agentie web. Alegerea unei cai gresite ori necunoasterea unor elemente ii costa pe clientii nostri timp si bani, de aceea ne place sa prevedem lucrurile. Desigur, nu excludem posibilitatea ca lucrurile sa nu mearga, uneori, in directia dorita, iar atunci cand este cazul suntem pregatiti sa le gestionam in timp util.
Punem accent pe sinceritate in relatia noastra cu clientii. Mai mult, oferim consultanta alaturi de proiectele pe care le dezvoltam pentru ei, astfel incat sa maximizam utilitatea acestora. Portofoliul nostru de clienti creste in mod constant, direct proportional cu marimea si complexitatea proiectelor.

Team AllMedia animated CREATION

About what we are good

Oferim servicii de WEB DESIGN (CREARE SITE-uri web, realizare MAGAZINE ONLINE, etc.), optimizare SEO pentru motoarele de cautare si promovare online. De asemenea, oferim si servicii de VIZUALIZARI 360 ale produselor aflate la vanzare in magazinele online, cat si solutii eficiente de marketing pentru acestea.

q
WEB DESIGN

Suntem la curent cu tot ce este inovativ in materie de WEB DESIGN si programare web, astfel incat punem in practica tot ce invatam zi de zi pentru a depasi mereu nivelul de performanta al unui domeniu in permanenta accensiune.

ANALYSIS WEBDESIGN
360 Views

Promovam domeniul inovativ al vizualizarilor 360 ale produselor aflate la vanzare in mediul online, astfel incat, ajutam cumparatorii sa isi vizualizeze mai in detaliu obiectul dorit prin rotirea acestuia si zoom-ul reglabil din butoane de control.

SEO Optimization
SEO Optimization

Ne informamam in permaneneta in privinta algoritmilor de calcul al motoarelor de cautare, pentru a obtine o indexare cat mai eficienta a website-urilor, astfel incat sa le putem ridica in clasamentele cuvintelor cheie.

q
Online Management

Magazinele online realizate de noi obtin vanzari uriase prin metodele de management implementate si solutiile inovative de marketing aplicate, la care se adauga o buna indexare a produselor de catre motarele de cautare prin SEO.

Passion motivates us

Fiind pasionati de tot ceea ce facem, obtinem rezultate care ne depasesc asteptarile de fiecare data.

Web Design

Web Design-ul este pasiunea care ne ajuta sa realizam web site-uri.

Development

Avand aceasta pasiune dezvoltam solutii inovative.

Marketing

Avand aceasta pasiune va realizam magazinul online cel mai profitabil.

360 Views

Prin aceasta pasiune produsele de pe site-uri devin vii.

Graphic Design

Having this passion will create the logo as you want

SEO Optimization

Pasiunea de a ridica site-urile intre primele pagini in cautari.

Dezvoltarea 2015-2016

In ultimul an am inregistrat o crestere a volumului de servicii realizate pe toate sectoarele de activitate, odata cu implementarea unor tehnologii de ultima ora de WEB DESIGN cat si a unor practici SEO mai directionate inspre ultimele recomandari Google si a altor motoare de cautare.

Web Design 0
Graphic Design 0
SEO Optimization 0
360 Views 0

Calculeaza-ti pretul proiectului dorit!

Indiferent care este natura proiectului tau, ai posibilitatea de a ti-l calcula automat configurand optiunile in conformitate cu dorintele tale, iar in cazul in care pretul te tenteaza, ne puteti contacta pentru realizarea lui.

ALLMEDIA CREATION | Web Design, Optimizare SEO si Vizualizari 360 located at Deleni Alley No. 6, Sector 2 , Bucharest, RO . Reviewed by 158 customers rated: 4.9 / 5